DOMINA MONA

DOMINA MONA - evident este doar un pseudonim sub care ma ascund de prejudecatile celor ce nu pot intelege ca fiecare om este in felul sau,percepe diferit de seamanul sau si vede adevarul acolo unde altii vad minciuna. Sunt o Stapana dura cu experienta de 5 ani in domeniul BDSM,desi am varsta de doar 23ani...Caut sclavi docili pentru a le oferi o sedinta soft sau hard de dominare.

Sedinta poate include:
anilingus,cunilingus ,facesitting, trampling,ballbusting ,cbt,dresing,feminization, discipline ,uro,fisting,scato si multe alte fantezii dure!
Detin jucarii erotice: catuse,bici, strapon,bile anale si costumatii din latex..
Cer si ofer discretie si igiena maxima! Va astept sclavilor la picioarele mele...

vineri, 3 decembrie 2010

..Emotiile intalnirii

Am cunoscut-o pe net..din intamplare id-ul ei a ajuns la mine.. am vorbit putin. Ma intimedez de fiecare data cand am de-a face cu un id de Stapana; (desi mai toate id sunt de barbati, care nu inteleg de ce se ascund sub identitati false).
Ne-am auzit la telefon si am stabilit o sedinta..aveam emotii..eram deja la usa ei...sa bat sa sun..simt fiori reci prin mine.. ma simt..am emotii...dar am batut incet la usa..secundele se scurg incet.. dar se aude scartaitul usii.. inima mi-e mica.. emotiile-s imense.. o vad..e ea Stapana.
Incet pasesc in hol. ma-nclin.. ingenunchez si nu stiu ce sa zic.. astept..
- Dezbracarea sclav nenorocit. imi zice Stapana.
Execut rapid las hainele acolo..am inca emotii.. inima imi bate..bate tarea.. o ador..arata ca-n cele mai frumoase vise, e splendida si nu am curajul decat sa o privesc. Imi pune lesa si ma trage-n casa.
Voi fi cu ea.. e visul meu.. ma simt in cer sau poate-n iad.
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune!

5 comentarii:

  1. Mam aplecat când stătea în genunchii si am început să-l schuip în față apoi la-m luat la o serie de palme si iam pus lesa la gat . Acum ești cainele meu tarfa inputit am sa te sechestrez aici și am sa aduc transexuali sa te futa și sa îți dea la muie ca asa meriți, esti un gunoi. Tremura de frica când ai vorbeam și era foarte excitat datorita amenințărilor mele în care ai spuneam ca îl voi da la produs ca pe o tarfa la transexualii, dar eu sunt o stapan impunătoare care nu am limite și nici mila de ei. Mișcă în camera din fata ia-m spun : apoi lungește jos cu față în sus, am luat o lumânare și am început să-l pic cu ceara pe piept și pe organele genitale pana iau dat lacrimile. Ridicate ..! Scarba și descălțama,acum pupam picioarele,el fiind emoționat a inceput să-mi suga degetul mare, am tras piciorul plina de nervi și iam spus: ce ta-m zis eu sa faci scarba împuțită gunoiule, eu am zis să-mi pup picioarele. El tremurând a zis iartama stapana. Atunci mam ridicat în picioare și am început sai dă-u o serie de cam 20 de curele pe unde îl apucam,era rosu tot nu mai pute, stai în genunchii iam zis și am început să-l lovesc cu picioarele in gura. Eram și eu uda asa ca ma-m întins pe pat și ia-m ordonat sa ma lingă în pizda, ma lins cam 4,5 minute apoi mi-am pus straponul și lam luat la futut cum știu doar eu. Mi-am pus prezrvativul pe strapon și am început sai dau muie,sa rupt prezervativul imediat ier eu mi-am dat seama din experienta de ce, a zgâriate cu dinți și deacea sa rupt. Vezi ce ai facut tarfa..? Vezi..! Nu sti sa sugi o pula ..esti o cureva proasta de doi bani. Datorita vorbelor mele vulgare și amenințărilor sclavul nu a mai rezistat toată sedinta și şa dat drumul pe el. Eu râdeam de nu mai puteam pentru ca asa îmi bat eu joc de sclavi . În toate ședințele mele cand domin sclavi eu obișnuiesc sa rad foarte mult în timpul ședinței,am observat ca acest lucru ai excita încât nu mai pot rezista. Cam asta am fost eu satpana Raisa la doar un 1m și 55 de cm, cu o greutate de 49 kl, am un corp mic dar plin de răutăți și o pedichiura cu o manichiura super frumoasa și îngrijită. Va astept sclaviiiii încontinuare sa fiți supuși mei iar eu sa fac ce vreau din voi

    RăspundețiȘtergere
  2. Stapana Adela. Citind mesajele stăpânelor de pe blog am vazut nenumărate diverse tehnici de umilire ptr sclavi. La fie care poveste a unei stapane eu aveam ceva de cnomentat,asa ca am rupt bilanțul ședinței dintre mine și sclavii mei și am asezat și eu aici o sedinta de-a mea. Buna fetelor ,buna stapanelor,buna viitoarelor stapane care va documentații și vreți sa ajungeți cu adevărat dominatoare. Nu vreau sa va mai aduc la cunostiinta cum practica celelalte stapane ședințele cu sclavii lor și vreau sa va prezint direct eu o sesiune de-a mea. Eu sunt o stapana căsătorită adică dețin un soț acasă, pot spune detin deoarece și soțul este sclavul meu în privința sexului. Deși sunt căsătorită îmi place foarte mult sa domin încât mi-am amenajat propriul meu studio ptr sclavii. În primul rand eu domin și înainte de a ma căsători. Va pot spune ca eu și soțul meu avem o relație foarte bună dar cu toate astea eu sunt ce-a rea care domina în pat și îl spun chiar și pe el să-mi fie sclav. Nu obișnuiesc sa fac diferența între ședințele mele și soț deoarece barbati sunt sclavi mei. Eu ma comport și am niște sesiuni cu totul diferite de celelalte stapanae. Dar asta pe soțul meu nu îl deranjează(or cum pe mine nu ma interesa) ca sunt stapana doar în privința foot fetish-ului și a femdomului. Asa ca jobul meu în ziua de astăzi este sa fac sesiuni de dominația picioarelor ptr sclavi. Aici vreau sa ajung ptr ca ședințele mele sunt foarte diferite de cele ale altor stapane. Eu nu practic anilingus și nici culnilingus de aceea am mai puțin sclavi decât celelalte stapane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu practic anilingus și nici culnilingus de aceea am mai puțin sclavi decât celelalte stapane. Eu nu ofer ce oferă celelalte stapane sclavilor. În sedinta mea de dominare sclavul nu are voie decât sa stea supus și umil, eu sclavi nu ai las sa ma atingă cum fac celelalte stapane, singurul lucru care ma atinge sclavul este să-mi sarute mana la intrare apoi să-mi pupe picioarele să-mi lingă tălpile și să-mi suga degetele și asta foarte putin .Am mai puțin sclavi decât celelalte dominatoare dar toti sclaviii care au fost la sesiunile mele l-au plăcut și au mai revenit. Dragelor fete ce-a mai mare placere a mea este sa domin, sa domin absolut tot ce-mi sta în cale eu sa fiu sefa și totul sa iasă cum vreau EU de aceea am și propus să-mi fac jobul meu în care sa nu am șef nici o data ptr ca asta nu suport
    indiferent ce ar fi. Asa ca am închiriat un apartament în zona timpuri noi și mi-am lăsat anunțul pe internet. Anunțul meu sun cam asa : sunt stapana Adela și ofer sedinte de foot fetish-femdom sclavilor cuminți și ascultători. Dacă ești un sclav docil supus și umil și vrei sa mi te supui sunam. 0721605949. Nr meu de telefon lam lăsat pe toate anunțurile cu stapane în căutarea sclavilor. Eu în locație sunt de la ora 11 pana la ore 19 sau 20 , apoi merg acasă după terminarea jobului. Fac o paranteza acum si va spun fetelor ca în sedinta mea de dominare sclavul nu îl las sa ma sa ma atingă în nici o zona a corpului. In sedinta mea sclavul sta în genunchii in fata mea în timp ce eu îl umilesc ca pe o tarfa de doi bani. Îl pun sa stea în genunchii îl scuip în față și în gura apoi îl iau la plesnit cu palmele după care urmează bciurile mele. Sau nuiaua din bambus. După ce lam altoit bine și iam vorbit urat și amenințător el este ud în totalitate se supune și asculta ordinele mele, apoi îl pun să-mi lingă cizmele și să-mi suga tocurile, după care ai poruncesc sa ma descalete și să-mi miroasă picioarele, (am observat ca bărbaților le place sa miroasă picioarele fetelor de cand am avut primul prieten)apoi ai dau ordin sa-mi- le pupe si să-mi lingă tălpile să-mi suga deget cu deget. Pe tot parcursul acesta în care sclavul îmi pupa picioarele sclavul este scuipat înjurat făcut în toate felurile maltratat amenințat ca îl voi sehestra aici și îl voi da la produs la transexualii il biciuiesc foarte tare( nu-mi pasa ca le place sau nu dar eu ai bat far sa am pic de mila de ei pana îmi cer indurare) apoi ai țin într-o serie de pumni și le dau picioare în gura pana ai las lati. Or ce sclav al meu este obligatoriu să stea în lesa strâns ca un câine pe tot parcursul ședinței, Când ai vad ca sun rupți de exitat ai lungesc jos pe un cearceaf mic de plastic și urinez abundent în gura și pe fata lor. Uni
    mai vor si scato asa ca nu ezit sa l-o fac)apoi le poruncesc tot ce se mai afla din urina mea jos sa lingă pana la ultima picătură. În acest timp îmi pun straponul și încep tehnica "muie" ca la o curva de produs pana ai rup gura și ai cur balele. Pe parcursul "muie" eu ai mai scot pula din gura scuip pe ia și io dau la supt acest lucru îi excita foarte tare pe sclavi ( în timpul "muie" sclavul este avertizat sa nu rupă prezervativul deoarece bătaia se va tripla) apoi îl iau la futut cum imi place mie fără mila de sclav. După ce consider ca este suficient cât la-m futu ma opresc și îl pun să-mi lingă papuci cu care stau incaltata prin casa . În tot acest timp eu stau cu biciul în mâna ținându-l strâns în lesa ca un câine iar e el se termina..! (Pe mulți sclavi ai las neterminati și pleacă asa deoarce ei vor sa mai simtă mirosul stăpânei pe tot parcursul zilei) Ati observat ca eu nu las sclavi sa ma atingă, asa consider eu ca ar fi o stapana adevărată iar sclavi nu au voie sa spună ce vrea, nu au voie sa aibă părerii,nu au voie sa comenteze în față stăpânei. Sclavul este o sluga a stăpânei. Acum va las pe voii sa comentați doamnelor Stapane sau dragelor fete ,dacă sunteți deacord cu sesiunile mele ptr sclavi. Acasta sunt eu o stapana impunătoare care nu las pe nimeni sa ma atingă și sunt mandra de mine..!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stapana Maya. Citind mesajele stăpânelor de pe blog am vazut nenumărate diverse tehnici de umilire ptr sclavi. La fie care poveste a unei stapane eu aveam ceva de cnomentat,asa ca am rupt bilanțul ședinței dintre mine și sclavii mei și am asezat și eu aici o sedinta de-a mea. Buna fetelor ,buna stapanelor,buna viitoarelor stapane care va documentații și vreți sa ajungeți cu adevărat dominatoare. Nu vreau sa va mai aduc la cunostiinta cum practica celelalte stapane ședințele cu sclavii lor și vreau sa va prezint direct eu o sesiune de-a mea. Eu sunt o stapana căsătorită adică dețin un soț acasă, pot spune detin deoarece și soțul este sclavul meu în privința sexului. Deși sunt căsătorită îmi place foarte mult sa domin încât mi-am amenajat propriul meu studio ptr sclavii. În primul rand eu domin și înainte de a ma căsători. Va pot spune ca eu și soțul meu avem o relație foarte bună dar cu toate astea eu sunt ce-a rea care domina în pat și îl spun chiar și pe el să-mi fie sclav. Nu obișnuiesc sa fac diferența între ședințele mele și soț deoarece barbati sunt sclavi mei. Eu ma comport și am niște sesiuni cu totul diferite de celelalte stapanae. Dar asta pe soțul meu nu îl deranjează(or cum pe mine nu ma interesa) ca sunt stapana doar în privința foot fetish-ului și a femdomului. Asa ca jobul meu în ziua de astăzi este sa fac sesiuni de dominația picioarelor ptr sclavi. Aici vreau sa ajung ptr ca ședințele mele sunt foarte diferite de cele ale altor stapane. Eu nu practic anilingus și nici culnilingus de aceea am mai puțin sclavi decât celelalte stapane. Eu nu ofer ce oferă celelalte stapane sclavilor. În sedinta mea de dominare sclavul nu are voie decât sa stea supus și umil, eu sclavi nu ai las sa ma atingă cum fac celelalte stapane, singurul lucru care ma atinge sclavul este să-mi sarute mana la intrare apoi să-mi pupe picioarele să-mi lingă tălpile și să-mi suga degetele și asta foarte putin .Am mai puțin sclavi decât celelalte dominatoare dar toti sclaviii care au fost la sesiunile mele l-au plăcut și au mai revenit. Dragelor fete ce-a mai mare placere a mea este sa domin, sa domin absolut tot ce-mi sta în cale eu sa fiu sefa și totul sa iasă cum vreau EU de aceea am și propus să-mi fac jobul meu în care sa nu am șef nici o data ptr ca asta nu suport
    indiferent ce ar fi. Asa ca am închiriat un apartament în zona timpuri noi și mi-am lăsat anunțul pe internet. Anunțul meu sun cam asa : sunt stapana Maya și ofer sedinte de foot fetish-femdom sclavilor cuminți și ascultători. Dacă ești un sclav docil supus și umil și vrei sa mi te supui sunam. 0770393004. Nr meu de telefon lam lăsat pe toate anunțurile cu stapane în căutarea sclavilor. Eu în locație sunt de la ora 11 pana la ore 19 sau 20 , apoi merg acasă după terminarea jobului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fac o paranteza acum si va spun fetelor ca în sedinta mea de dominare sclavul nu îl las sa ma atingă în nici o zona a corpului. In sedinta mea sclavul sta în genunchii in fata mea în timp ce eu îl umilesc ca pe o tarfa de doi bani. Îl pun sa stea în genunchii îl scuip în față și în gura apoi îl iau la plesnit cu palmele după care urmează biciurile mele. Sau nuiaua din bambus. După ce l-am altoit bine și iam vorbit urat și amenințător el este ud în totalitate se supune și asculta ordinele mele, apoi îl pun să-mi lingă cizmele și să-mi suga tocurile, după care ai poruncesc sa ma descalte și să-mi miroasă picioarele, (am observat ca bărbaților le place sa miroasă picioarele fetelor de cand am avut primul prieten)apoi ai dau ordin sa-mi- le pupe si să-mi lingă tălpile să-mi suga deget cu deget. Pe tot parcursul acesta în care sclavul îmi pupa picioarele sclavul este scuipat înjurat făcut în toate felurile maltratat amenințat ca îl voi sehestra aici și îl voi da la produs la transexualii il biciuiesc foarte tare( nu-mi pasa ca le place sau nu dar eu ai bat far sa am pic de mila de ei pana îmi cer indurare) apoi ai țin într-o serie de pumni și le dau picioare în gura pana ai las lati. Or ce sclav al meu este obligatoriu să stea în lesa strâns ca un câine pe tot parcursul ședinței, Când ai vad ca este rupti de ecitati îi lungesc jos pe un cearceaf mic de plastic și urinez abundent în gura și pe fata lor. Uni
    mai vor si scato asa ca nu ezit sa l-o fac)apoi le poruncesc tot ce se mai afla din urina mea jos sa lingă pana la ultima picătură. În acest timp îmi pun straponul și încep tehnica "muie" ca la o curva de produs pana ai rup gura și ai curg balele. Pe parcursul "muie" eu ai mai scot pula din gura scuip pe ia și io dau la supt acest lucru îi excita foarte tare pe sclavi ( în timpul "muie" sclavul este avertizat sa nu rupă prezervativul deoarece bătaia se va tripla) apoi îl iau la futut cum imi place mie fără mila de sclav. După ce consider ca este suficient cât la-m futu ma opresc și îl pun să-mi lingă papuci cu care stau incaltata prin casa . În tot acest timp eu stau cu biciul în mâna ținându-l strâns în lesa ca un câine iar e el se termina..! (Pe mulți sclavi ai las neterminati și pleacă asa deoarce ei vor sa mai simtă mirosul stăpânei pe tot parcursul zilei) Ati observat ca eu nu las sclavi sa ma atingă, asa consider eu ca ar fi o stapana adevărată iar sclavi nu au voie sa spună ce vrea, nu au voie sa aibă părerii,nu au voie sa comenteze în față stăpânei. Sclavul este o sluga a stăpânei. Acum va las pe voii sa comentați doamnelor Stapane sau dragelor fete ,dacă sunteți deacord cu sesiunile mele ptr sclavi. Acasta sunt eu o stapana impunătoare care nu las pe nimeni sa ma atingă și sunt mandra de mine..!

    RăspundețiȘtergere